Απογοητευμένοι οι κάτοικοι των Συβότων. «Με την πρώτη δυνατή βροχή πλημμυρίζουμε», λένε

11 Οκτωβρίου, 2022 - 2:15 μμ
51
Views

Στο ίδιο έργο θεατές, οι κάτοικοι των Συβότων Θεσπρωτίας, που βλέπουν ξανά και ξανά να πλημμυρίζουν σπίτια κι επιχειρήσεις, μετά την πρώτη δυνατή βροχή. Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και σε πολλά σημεία ήταν αδιάβατοι.

Οι κάτοικοι ήταν απογοητευμένοι κι έξαλλοι για τα όσα συνέβησαν και ζήτησαν να υπάρξει μέριμνα επιτέλους για έργα υποδομής στην πιο τουριστική περιοχή της Θεσπρωτίας.

Το νερό της βροχής έφτασε να είναι μέχρι πάνω απ΄το γόνατο και λόγω της κατάστασης, υπήρξαν πέτρες που μεταφέρθηκαν και κάλυψαν και το οδόστρωμα.

Οι αρχές του τόπου, Αστυνομία, Πυροσβεστική κ.ά. έσπευσαν στην περιοχή, αλλά όπως έλεγαν οι κάτοικοι, όλα αυτά γίνονταν κατόπιν εορτής, αφού διαρκώς είναι εκτεθειμένοι.

«Τα Σύβοτα φέρνουν λεφτά στη Θεσπρωτία. Αλλά όταν πρόκειται για έργα υποδομής δεν ασχολείται κανείς», μας έλεγε κάτοικος της περιοχής. «Δεν γίνεται να πληρώνουμε για σχέδιο πόλης και να μην ασχολούνται με τα προβλήματα της περιοχής. Κάθε τρις και λίγο πλημμυρίζουμε», μας έλεγε άλλη επιχειρηματίας. «Ας έρθουν να μας ζητήσουν ψήφο…», έλεγαν άλλοι.

Κατηγορίες Άρθρου:
Ελλάδα · Επικαιρότητα