Από την “Αθλητική Ηχώ”, στο “εκδοτικό” τουριστικό γίγνεσθαι της Αθήνας…

2 Ιουνίου, 2021 - 12:53 μμ
119
Views

Μία νέα στρατηγική συνεργασία ανακοινώνεται από ανθρώπους του Τουρισμού, που ξέρουν και τι θέλουν και πως να το πετύχουν. Δημιουργείται ένας ξεχωριστός χώρο για τον τουρισμό και τη γαστρονομία στο κέντρο της Αθήνας δίνοντας ξανά φωνή σ΄ έναν ιστορικό, εκδοτικό χώρο, που φιλοξένησε τη διάσημη επί δεκαετίες, σπορ εφημερίδα “Αθλητική Ηχώ”.

Η “Capital H”, η νέα εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων, που παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της Φιλοξενίας , της διοίκησης, διαχείρισης και συμβουλευτικής, που δημιούργησαν από κοινού η Santikos Collection και η Airotel Group, ανακοινώνει την συνεργασία της με το «The Editor Hotel Athens».

Το «The Editor Hotel Athens», το οποίο έχει ήδη ενταχθεί στο χαρτοφυλάκιο της Capital H, είναι δημιουργημένο με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του κτιρίου. Βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και αντανακλά την ψυχή ενός μέρους, όπου γεννήθηκαν, γράφτηκαν και εκτυπώθηκαν εμβληματικές ιστορίες.

Η προηγούμενη χρήση του κτιρίου, που φιλοξενούσε τη γνωστή εφημερίδα “Αθλητική Ηχώ”, είναι απόλυτα συνεπής με το όνομα και concept του ξενοδοχείου.

Η “Αθλητική Ηχώ” ιδρύθηκε το 1945 και αποτελούσε μία από τις πιο διαδεδομένες αθλητικές εφημερίδες στην Ελλάδα. Μετά από 62 συναπτά έτη, το τυπογραφείο έκλεισε οριστικά τις μηχανές του τον Απρίλιο του 2007.

Αποτελεί ένα καταφύγιο πολυτελείας, στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας, όπου κάθε του λεπτομέρεια συνδέει το παρελθόν με το παρόν. Άνοιξε πρώτη φορά τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2019 και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, δίνοντας της δυνατότητα στους επισκέπτες να ανακαλύψουν τις πιο γοητευτικές γειτονιές της πόλης.

Διαθέτει 40 δωμάτια εξαιρετικής, σύγχρονης αισθητικής και διακριτικής πολυτέλειας

Οι τύποι των 40 δωματίων, εξαιρετικής σύγχρονης αισθητικής διακρίνονται σε Standard, Classic, Superior Roof Garden, Junior Suite, Executive Suite και φυσικά Master Suite.

Ο Θεοδόσης Αλεξόπουλος, συνιδιοκτήτης του The Editor, επισημαίνει «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνεργασία μας με την Capital H. Θεωρούμε ότι η αξιοπιστία, η τεχνογνωσία και η εμπειρία χρόνων, που φέρουν στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων θα έχει πολλαπλά οφέλη στην περαιτέρω ανάπτυξη του “The Editor””.

Ρομαντικό δείπνο στους χώρους, που οι συντάκτες συσκέπτονταν για τις ειδήσεις και τα πρωτοσέλιδα

Οι επισκέπτες του The Editor, όσο και οι επισκέπτες της πόλης, μπορούν να απολαύσουν τα εστιατόρια που υπάρχουν στο ξενοδοχείο: Στο «The Publisher» στο lobby του ξενοδοχείου προσφέρεται μεσημεριανό & δείπνο και φυσικά το «Stories Urban Bistronomy», το οποίο βρίσκεται στο Roof Garden του ξενοδοχείου.

Ηλιοβασίλεμα στο κέντρο της Αθήνας

Είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να μπορεί κανείς ν’ απολαύσει φανταστική θέα, προσφέρει τις πιο… εντυπωσιακές εμπειρίες στους παρευρισκόμενους, είτε για ένα ρομαντικό δείπνο ή για φαγητό με φίλους μετά τη δουλειά. Είναι το ιδανικό μέρος, για κάποιον που θέλει να ξεφύγει από τη φασαρία της Ερμού, πίνοντας ένα κοκτέιλ το βράδυ της Παρασκευής ή για ένα δείπνο βλέποντας τον ήλιο να δύει.

O Ευγένιος Βασιλικός, από την “Capital H”, αναφέρει: «Είναι τιμή μας που το “The Editor” επιλέγει την Capital H ως στρατηγικό συνεργάτη και ξεκινάμε μαζί τη φετινή τουριστική σεζόν, σε μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις. Είναι ένα σύγχρονης αρχιτεκτονικής και εξαιρετικής αισθητικής ξενοδοχείο, που βρίσκεται σε μία αδιαμφισβήτητα κομβική τοποθεσία της πόλης. Δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά του στο μέγιστο, ώστε σε συνδυασμό με τη στρατηγική κατεύθυνση και τη συμβουλευτική μας προσέγγιση να προκύψουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».
Το ξενοδοχείο αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του για τη φετινή σεζόν στις αρχές Ιουνίου.

Κατηγορίες Άρθρου:
Επιχειρηματικότητα · Τουρισμός