Το “Makedonia Palace” κερδίζει πόντους από το εστιατόριό του

16 Ιουλίου, 2021 - 1:39 πμ
43
Views

Ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας βραβεύτηκε το “Salonica Restaurant” του Makedonia Palace στην τελετή απονομής Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας με την διοργάνωση του Αθηνοράματος. Συγκεκριμένα το Salonica Restaurant απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης.

Στο “Salonica Restaurant” τα ηνία της κουζίνας έχει ο πολυβραβευμένος Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου, όπου δημιουργεί πιάτα πάντα το προσωπικό του αποτύπωμα, γεύσεις και μία κουζίνα που έχει στην καρδιά της προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από ολόκληρη την Ελλάδα και ειδικά την περιοχή της Μακεδονίας.


Η σάλα του εστιατορίου με την ανοικτή κουζίνα χαρίζει πανοραμική θέα στο Θερμαϊκό και τον Όλυμπο από τις μεγάλες τζαμαρίες, ενώ τα καλοκαίρια η δράση μεταφέρεται στο Salonica Garden, που θυμίζει κομψό κήπο πάνω στη θάλασσα.

Το κοινό μπορεί ν΄ απολαύσει το μενού του σεφ, που «ακολουθεί» τις εποχές και της άριστης ποιότητας διαθέσιμες πρώτες ύλες. Γευτείτε εμπνευσμένους συνδυασμούς συνοδευόμενους από μια εξαιρετική ετικέτα κρασιού από τον ελληνικό ή διεθνή αμπελώνα και δημιουργήστε τη δική σας προσωπική ανάμνηση γεύσης.

Το Salonica Restaurant υπόσχεται αυθεντικές γευστικές προτάσεις και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση:
www.makedoniapalace.com.