Η ΕΤΑΔ συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού – Εκπτώσεις για τα παιδιά

16 Ιανουαρίου, 2022 - 7:50 πμ
48
Views

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου και το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού συμμετέχει για άλλη μία χρονιά στις δράσεις της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού, προσφέροντας και φέτος στους μικρούς φίλους και τις οικογένειές τους μία ημέρα χαράς και απόλαυσης στο πανέμορφο χιονισμένο τοπίο του Παρνασσού.

Οι γονείς, που θ΄αποφασίσουν να πάνε οφείλουν να έχουν ντύσει κατάλληλα τα παιδιά, να διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και να φέρουν αλυσίδες για το αυτοκίνητο, τις οποίες προηγουμένως έχουν δοκιμάσει.

Η Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού είναι ένας θεσμός της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκι Χιονοδρομίας (FIS-Federation International de Ski) με παγκόσμια απήχηση που ξεκίνησε το 2007 με στόχο να γνωρίσει ο κόσμος τα χειμερινά αθλήματα και τον δραστήριο τρόπο ζωής στο βουνό και να παροτρύνει τα παιδιά και τους νέους να αγαπήσουν το βουνό και το χιόνι.

Στο πλαίσιο της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας θα διοργανωθούν 148 συνολικά δράσεις σε 42 χώρες σε όλο τον κόσμο που στόχο έχουν να μυήσουν τα παιδιά και τις οικογένειες τους στις δραστηριότητες στο βουνό, αλλά και να τους προσφέρουν μία μοναδική αναζωογονητική απόδραση στο χιόνι μέσα από νέες χιονοδρομικές εμπειρίες.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, υποστηρίζοντας ενεργά την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού 2022, παρέχει την Κυριακή 16 Ιανουαρίου στο κοινό που θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις, έκπτωση στις ακόλουθες κατηγορίες εισιτηρίων:
 Για όλους τους «μαθητές – χιονοδρόμους», ηλικίας 6-12 ετών που θα προσέλθουν στο ΧΚ Παρνασσού, τιμή 10 € το άτομο
 Για όλα τα μικρά παιδιά, έως 5 ετών, τιμή 5 €

Η διοργάνωση της World Snow Day, έχει ανατεθεί από την FIS, στον ΕΟΣ Αθηνών και το πρόγραμμα των εορτασμών, αναλυτικά για την Κυριακή 16 Ιανουαρίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, θα περιλαμβάνει:
• Ολοήμερο σκι από 09:00 έως 16:00
• Στη Φτερόλακκα θα διεξαχθούν αγώνες τουρνουά γιγαντιαίων slalom για παιδιά και οικογένειες. Θα γιορτάσουμε με στυλ με τους αγώνες γιγαντιαίου slalom show.
• Freestyle & Snowboard Jumping Show για παιδιά και οικογένειες στα Κελλάρια, πολλά παιχνίδια όπως διαγωνισμός snowball shooting, σύρσιμο στο χιόνι κ.λ.π. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα προσφέρουν
διπλώματα για τους συμμετέχοντες.
• Θα γίνουν εκπτωτικά μαθήματα σκι σε συνεργασία με τη σχολή Snowflake Winter School. Οι συμμετέχοντες στα μαθήματα θα λάβουν και εκπτωτικό εξοπλισμό εφόσον έχουν κλείσει μάθημα οι πρώτοι 20.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 698 077 9565.

Περισσότερες ανακοινώσεις σχετικά με τα αποτελέσματα της εκδήλωσης θα δημοσιευτούν στο www.world-snow-day.com
Σας περιμένουμε από κοντά την Κυριακή για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την
Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού, ζώντας τη μοναδική εμπειρία χιονοδρομίας,
αναψυχής και ψυχαγωγίας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Συντονιστής «Φέρτε τα παιδιά στο Χιόνι»

Κατηγορίες Άρθρου:
Μικροί & Μεγάλοι · Οικογένεια