Πρωτοβουλία Φ. Αραμπατζή κατά της νεανικής παραβατικότητας στις Σέρρες

13 Μαΐου, 2024 - 8:35 πμ
5
Views

«BLOCK ΣΤΗ ΒΙΑ» βροντοφώναξαν οι Σέρρες, στο 1ο Συνέδριο για τη νεανική παραβατικότητα. Κατάμεστο από κόσμο το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σερρών «Ιωάννης Τσιντσάρης» στο Συνέδριο του «Μαζί πιο Δυνατές».

Το 1ο συνέδριο για τη νεανική παραβατικότητα με τίτλο «Block στη βία», διοργανώθηκε από την οργάνωση «Μαζί πιο δυνατές» το Σάββατο 11/05/24 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σερρών «Ιωάννης Τσιντσάρης». Στόχος του Συνεδρίου η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η παροχή επιστημονικών προτάσεων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας των παιδιών και των εφήβων, για αυτό και το ΔΑΚ Σερρών κατακλύστηκε από παιδιά και νέους διαφόρων ηλικιών, γονείς, εκπαιδευτικούς, προπονητές κ.ά. Την παρουσίαση του Συνεδρίου συντόνισε η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη.

Φ.Αραμπατζή: «Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της εκστρατείας»

Ανοίγοντας τις εργασίες του Συνεδρίου, η ιδρύτρια της Οργάνωσης «Μαζί πιο Δυνατές» και Βουλευτής Σερρών της ΝΔ κα Φωτεινή Αραμπατζή ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την αφοσίωση και την στήριξη που παρέχουν στην πρωτοβουλία του «Μαζί πιο Δυνατές» και σημείωσε ότι σε αυτή την εκστρατεία πρωταγωνιστές είναι τα ίδια τα παιδιά. «Θέλω να ξεκινήσω με ένα τεράστιο ευχαριστώ, για τη σημερινή συμμετοχή σας, για τη συνέπεια, για την αφοσίωση, για την ενθάρρυνση, που μας δίνετε στην ιδέα του “Μαζί πιο δυνατές”. Η κ. Αραμπατζή σημείωσε πως οι γυναίκες μπορούν να κάνουν θαύματα, όταν οργανωθούν και τόνισε πως το πρόβλημα της νεανικής παραβατικότητας, μας αγγίζει όλους χωρίς διακρίσεις.

Μάλιστα, απευθυνόμενη στα παιδιά, η ιδρύτρια του «Μαζί πιο Δυνατές» σημείωσε: «Τραβήξτε μπροστά, βγείτε μπροστά εσείς παιδιά, Μόνο μαζί σας μπορούμε να δημιουργήσουμε περιβάλλοντα που γιορτάζουν τη ζωή αντί να την πενθούν. Θυμηθείτε, η μάχη κατά της βίας δεν κερδίζεται στους δρόμους με όπλα και θυμό, αλλά στα μυαλά και τις καρδιές σας, με αγάπη και χαρά για ζωή.
Κερδίζεται σε σπίτια, σχολεία, γειτονιές, αθλητικά παρκέ, όπου τα σπόρια της ειρήνης και της αγάπης μπορούν να ανθίσουν! Block στη Βία!».

Κατηγορίες Άρθρου:
Μικροί & Μεγάλοι · Οικογένεια