Στο σπιτάκι μου, οι Ατρόμητοι της Μαργαριτοχώρας…

19 Μαρτίου, 2022 - 2:45 μμ
103
Views

Στο Σπιτάκι μου στη φιλόξενη αγκαλιά της Μαρίνας Δεκούλου και της Ελένης Παπαγερασίμου θα φιλοξενηθούν οι Ατρόμητοι της Μαργαριτοχώρας σήμερα το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για ένα νέο παιδικό βιβλίο, που έρχεται να ενώσει την Αρχαία Ελλάδα με τη σύγχρονη. Εισάγει τα παιδιά με έξυπνο τρόπο στη μυθολογία, την ιστορία, φέρνει μπροστά τις οικολογικές αναζητήσεις και την τεχνολογία. Παρουσιάζεται απόψε στις 6 το απόγευμα επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 79 στη Νέα Σμύρνη.

Η είσοδος είναι δωρεάν για τους μικρούς φίλους αλλά πρέπει να κλείσουν θέσεις (τηλ.2109355022) οι γονείς αλλά πρέπει να έχετε μαζί σας τεστ ή πιστοποιητικό νόσησης.

Όπως λέει η συγγραφέας Άννα Στεργίου, «παιδιά και γονείς μέσα από τους Ατρόμητους μαθαίνουν τα μαγικά χαρίσματα των παιδιών τους. Τα παιδιά γίνονται “Ατρόμητοι”, δηλαδή αποκτούν την αυτοπεποίθηση, που χρειάζονται για να γίνουν δυνατοί και ν΄ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ζωής».

Το παραμύθι, εξηγεί η κ. Στεργίου, «πηγαινοέρχεται στον πραγματικό και τον φανταστικό κόσμο. Μέσω των Ατρόμητων τα παιδιά διδάσκονται πράγματα και μαθαίνουν μ΄ εύσχημο τρόπο την αξία της φιλίας, της γνώσης και της συνεργασίας για να μεγαλώσουμε μία νέα γενιά καλύτερη».

Από τις πρώτες κιόλας μέρες της κυκλοφορίας του, το παραμύθι έχει πάρει διθυραμβικές κριτικές από παιδιά και γονείς, που λατρεύουν τους Ατρόμητους, τον Τζέφρι το σκυλάκι, την καθηγήτριά τους την κυρία Μαριλένα και το θρυλικό τους αερόστατο…

Κατηγορίες Άρθρου:
Οικογένεια · Τέχνες & Θεάματα