Ξενοδοχείο, με παλέτα χρωμάτων…

10 Μαΐου, 2021 - 4:41 μμ
122
Views

Ανοίγει πύλες το πιο …χρωματιστό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στις 14 Μαΐου 2021 με νεανικά χρώματα και χαρούμενη διάθεση ξεκινά τη λειτουργία του ξενοδοχείο του ομίλου Colors Hotels.Στην οδό Μπενάκη 27-29 εκεί που χτυπάει η καρδιά της Αθήνας, 1’ από την οδό Ακαδημίας, 5’ από την Ομόνοια, στην υπέροχη Νεάπολη Εξαρχείων.

Το 4* COLORS Hotel Athens είναι μικρό ξενοδοχείο με μόλις 29 δωμάτια, ωστόσο μπορεί να ικανοποιήσει πολλά και διαφορετικά γούστα, διότι διαθέτει από οικονομικά δωμάτια έως σουίτες.

Σχεδιασμένα από τους PROJECT4 για όλους τους modern travellers: τον business ταξιδιώτη που θέλει να βρίσκεται δίπλα σε όλα, το ζευγάρι που θέλει να ζήσει τον παλμό στο κέντρο της πόλης, την παρέα που λατρεύει το nightlife της Αθήνας και την οικογένεια, που θέλει επισκεφτεί όλα τα αξιοθέατα.

Από το ξενοδοχείο λένε “Ζήστε την Αθήνα σαν ντόπιος”, “μείνετε στο πιο hip σημείο της πόλης”, ξεκουραστείτε αληθινά στα άνετα, λειτουργικά, COLORS δωμάτιά μας και ξυπνήστε ανανεωμένοι για να αδράξετε τη μέρα!”. Η αλήθεια είναι πως η χωροθέτηση του ξενοδοχείου είναι σε μία μαγική γωνιά. Για όσους γνωρίζουν το κέντρο της Αθήνας, ο ταξιδιώτης μπορεί να απολαύσει τη ζωντάνια και την ενέργεια της πόλης.

Το βραβευμένο design, η κεντρική τοποθεσία, οι προσωποποιημένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και η μοναδική COLORS φιλοξενία έχουν κάνει τα COLORS Hotels Greece ένα από τα αγαπημένα σήματα ξενοδοχείων στη Θεσσαλονίκη, συνώνυμο του στιλ και της μοναδικής φιλοξενίας.

Πρόκειται για το 4ο ξενοδοχείο του ομίλου μετά τα 3 ξενοδοχεία COLORS Urban Hotel, COLORS Central Ladadika και COLORS Thessaloniki Living στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Περισσότερες πληροφορίες στο colorshotels.gr

Κατηγορίες Άρθρου:
Οικογένεια · Το Μπαλόνι