Μετάθεση Smart Living

2 Φεβρουαρίου, 2021 - 4:06 μμ
69
Views

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Μετατέθηκε για τις 21 με 23 Ιουλίου 2021 η πλατφόρμα The smarter E Europe 2021

Τη μετάθεση για τις 21 με 23 Ιουλίου 2021 της The smarter E Europe 2021, της κορυφαίας πλατφόρμας για την ενεργειακή βιομηχανία στην Ευρώπη, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Μόναχο, ανακοίνωσε η Solar Promotion GmbH, η οποία αντιπροσωπεύεται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από συνεχή επικοινωνία της διοργάνωσης με τους εκθέτες, οι οποίοι συμμετείχαν σε έρευνα και εκδήλωσαν την επιθυμία τους, η έκθεση να μεταφερθεί για τα τέλη Ιουλίου, θεωρώντας ότι στο μεταξύ θα έχει προχωρήσει η διανομή των εμβολίων κατά του Covid-19 και οι μετακινήσεις θα γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια και λιγότερους περιορισμούς.

Σημειώνεται ότι, όσοι υπέβαλλαν αίτηση συμμετοχής και προχώρησαν σε κρατήσεις ή ζήτησαν ειδικές υπηρεσίες, διατηρούν τα ίδια δικαιώματα και για τη νέα ημερομηνία.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με τη The smarter E Europe, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.thesmartere.de/en/home….

Κατηγορίες Άρθρου:
Ατζέντα · Πολιτισμός