Ανοιχτές οι λαϊκές αγορές παρά το τσουχτερό κρύο

15 Φεβρουαρίου, 2021 - 7:45 μμ
137
Views

Παρά το τσουχτερό κρύο και το χιόνι οι λαϊκές αγορές παρέμειναν στην πρώτη γραμμή, όπου ήταν εφικτό κι υποδέχτηκαν με ζεστασιά όλους τους καταναλωτές, που τις επέλεξαν για τα ψώνιά τους.

Μπορεί το κρύο και η συνεχής χιονόπτωση να έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στη καθημερινότητα των ανθρώπων σε ολόκληρη τη χώρα, όμως δε συμβαίνει το ίδιο και με τις λαϊκές αγορές, που με τις όποιες δυσκολίες κυρίως για τις μετακινήσεις παραγωγών λαϊκών αγορών και πωλητών, λειτούργησαν κανονικά.

Υπενθυμίζουμε τα μεγάλα προβλήματα, που έχουν δημιουργηθεί  στη λειτουργία των λαϊκών αγορών, από τα αλλεπάλληλα lock down. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί να βρίσκονται σε δυσχερή θέση ως προς το εισόδημά τους, παρά την προσπάθεια που έγινε από την πλευρά της διοίκησης, για να πάρουν την επιστρεπτέα προκαταβολή, για την οποία πρέπει να καταθέσουν τα σχετικά έγγραφα ως τις 22 Φλεβάρη. Σ΄ όλα αυτά έρχεται να προστεθεί το νέο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές από την πλευρά του υπουργείου Ανάπτυξης κι Επενδύσεων με το οποίο διαφωνούν.

Κατηγορίες Άρθρου:
Ελλάδα · Επικαιρότητα