Της Βουλής τα καμώματα

4 Ιουλίου, 2023 - 11:43 πμ
20
Views

Το θέμα της Βουλής είναι το ντύσιμο; Να, δούμε τον κώδικα εμφάνισης. Κάποτε παλαιός Πρόεδρος της Βουλής προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, τα έβαλε με γνωστό κι αξιόλογο υπουργό του ΠΑΣΟΚ, που είχε κάνει τομές, γιατί δεν φορούσε γραβάτα. Εκείνος αναγκάστηκε να φορέσει τη γραβάτα ενός άλλου για να βγει να μιλήσει. Επί ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ το θέμα της γραβάτας πήγε πίσω ενώ κι οι Βαρουφακικοί βουλευτές δεν υιοθέτησαν το αυστηρό κώδικα ντυσίματος.

Στην τωρινή Βουλή σχολιάστηκε έντονα το πως ήταν ντυμένοι διάφοροι βουλευτές και βουλευτίνες. Κυρίως όμως η τραγουδίστρια – βουλευτίνα Τζώρτζια Κεφαλά του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας. Το πρόβλημα όμως είναι της γραβάτας ή αν μία τραγουδίστρια που έγινε βουλευτίνα δεν έχει καταλάβει ότι εκπροσωπεί κόσμο στο Κοινοβούλιο;

Ε, σας πληροφορώ ότι γραβάτα φορά κι ο πρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ, Δημήτρης Νατσιός. Από τέτοιους γραβατωμένους, που πάνε το γυναικείο κίνημα εκατό χρόνια πίσω, προσωπικά προτιμώ τους αγραβάτωτους κι ας φαίνεται και πιο πολύ βυζί απ΄ό, τι πρέπει. Καλό είναι βέβαια πριν ανοίξει το στοματάκι της η κυρία Κεφαλά να ξεπλύνει τους Σπαρτιάτες να σκέφτεται περισσότερο.

Α.ΣΤ.

Κατηγορίες Άρθρου:
Βουλή & Νόμος · Πολιτική